Портативна Сонячна панель PULS EC-100, 100W

PULS
EC-100
8500,00
Опис
Технічні характеристики
Де купити

Опис

Портативна сонячна панель PULS 100W – це переносна зарядна станція, яка дозволяє проводити швидке заряджання гаджетів (смартфони, планшети), а також ноутбуків і павербенків. Ідеальне рішення для туристів, мандрівників, далекобійників, рибалок, мисливців та любителів походів.

Інноваційна технологія сонячних батарей на основі монокристалічних кремнієвих елементів забезпечує високу ефективність та максимально швидку зарядку різних акумуляторів.

Ця складна панель захищена за стандартом IP67, який дозволяє їй витримувати вологу, сувору погоду - тобто вам не потрібно терміново ховати її при опадах.
Вихід: DC5521+Type-C+USB+USB QC3.0

Що таке сонячні панелі ETFE?
Сонячна панель ETFE – це фотоелектрична (PV) сонячна панель із плівкою ETFE, яка використовується як захисний верхній шар. ETFE розшифровується як «сополімер етилену та тетрафторетилену». Матеріал виготовлений із пластику на основі фтору.
Надміцні сонячні батареї розроблені таким чином, щоб витримувати подряпини та погану погоду, ідеально підходять для використання на відкритому повітрі та стануть у нагоді при відключенні електроенергії.

Цю сонячну панель 100 Вт можна встановити прямо на вулиці, на балконі або на підвіконні. Придбати портативну панель для заряджання від сонячної енергії оптом та в роздріб за вигідними цінами ви можете у нас на сайті з доставкою в Україну.

Технічні характеристики

Тип панели: Монокристалічна + ETFE

Номінальна потужність, Вт: 100

Напруга живлення, В: 19

Сила струму, А: 12

Діапазон робочих температур: -20° C to 85° C

Розмір у згорнутому вигляді, мм: 585*358*80

Вага, кг: 4.5

Де купити

Click to order