Портативна Сонячна панель PULS EC-200, 200W

PULS
EC-200
15500,00
Опис
Технічні характеристики
Де купити

Опис

Портативна сонячна панель PULS 200W – це складна станція на 200 Вт для заряджання гаджетів, ноутбуків та іншої техніки. Інноваційна технологія сонячних батарей на основі монокристалічних кремнієвих елементів забезпечує високу ефективність та максимально швидку зарядку різних акумуляторів.

Вона підійде туристам, мандрівникам, мисливцям, рибалкам, далекобійникам та просто любителям відпочивати на природі. Панель захищена за стандартом IP67, який дозволяє витримувати вологу, сувору погоду. Це означає, що під час дощу чи снігу її не потрібно відразу ж ховати – вона цілком може працювати й у складних умовах.
Вихід: DC7909

Що таке сонячні панелі ETFE?
Сонячна панель ETFE – це фотоелектрична (PV) сонячна панель із плівкою ETFE, яка використовується як захисний верхній шар. ETFE розшифровується як «сополімер етилену та тетрафторетилену». Матеріал виготовлений із пластику на основі фтору.
Надміцні сонячні батареї, розроблені таким чином, щоб витримувати подряпини та погану погоду, ідеально підходять для використання на відкритому повітрі та стануть у нагоді при відключенні електроенергії.

Ви можете встановити таку батарею у себе вдома – наприклад, на підвіконні, балконі або у дворі. Так ви отримаєте безкоштовне джерело електроенергії для потреб. Придбати портативну сонячну панель PULS 200W оптом та в роздріб ви можете за вигідною ціною з доставкою по всій Україні на нашому сайті. Високу якість складаних панелей гарантуємо.

Технічні характеристики

Тип панели: Монокристалічна + ETFE

Номінальна потужність, Вт: 200

Напруга живлення, В: 19

Сила струму, А: 12

Діапазон робочих температур: -20° C to 85° C

Розмір у згорнутому вигляді, мм: 615*540*90

Вага, кг: 7.8

Де купити

Click to order