Інверторний бензиновий міні генератор 1.2 кВт PULS PG1200i, ручний старт

PULS
PG1200i
Опис
Технічні характеристики
Інструкція з експлуатації
Де купити

Опис

PULS PG1200i - це легкий портативний інверторний генератор для професійних робіт, він також може застосовуватися як кемпінговий генератор для приватних потреб. Підходить для використання в домашніх умовах як основне джерело живлення, і як резервне, при тимчасовій відсутності електроенергії. Він може заряджати низьковольтні акумулятори, заживлювати телевізори, ноутбуки, зарядні пристрої для телефонів, електроінструменти, а його компактні розміри та низький рівень шуму роблять його лідером на ринку. Крім того, цей мінігенератор досить легкий – його вага лише 10,5 кг.

ПОТУЖНІСТЬ
Максимальна потужність 1200 Вт/1.2 кВт
Номінальна потужність 1000 Вт/1.0 кВт

Завдяки 4-тактному одноциліндровому двигуну OHV з повітряним охолодженням інверторний бензиновий генератор PULS PG1200i забезпечує стабільне джерело енергії з максимальною потужністю 1200 Вт та безперервною потужністю 1000 Вт.

НИЗЬКИЙ РІВЕНЬ ШУМУ
Завдяки використанню новітніх технологій зниження рівня шуму, модель PULS PG1200i має рівень шуму всього 58 дБ при 25% навантаженні. Це відмінний варіант для будинку, квартири, офісу, він не потурбує ваших сусідів. Завдяки паливному баку об'ємом 2,5 літра переносний бензиновий генератор PG1200i також забезпечує вражаючий час роботи – 4 години при 100% навантаженні та 6,5 годин при 50% навантаженні.

ЕКОЛОГІЧНІСТЬ
Всі бензинові генератори PULS (у тому числі й модель PG1200i) сертифіковані за стандартом низького рівня викидів Euro 5. Тобто він екологічний і відповідає всім європейським вимогам щодо рівня викидів.

ЗАПУСК PULS PG1200i
Даний генератор має плавний старт (pull start), тому, щоб запустити його, вам потрібно докласти мінімум зусиль. Панель управління PULS PG1200i оснащена розеткою на 230 В для підключення того, що потрібно заживити. Безшумний бензиновий генератор має цифровий дисплей, що легко читається, щоб ви могли бачити години роботи, вихідну напругу і частоту. Також є вимірювач потужності, який показує, коли ви наближаєтеся до повного навантаження, а також покажчик рівня палива, щоб ви могли з першого разу побачити, коли потрібно заправлятися. Тобто зупиняти агрегат і перевіряти бензин, відкривши кришку бака, тепер не потрібно.

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПОКУПЦІВ
  • Тип палива: бензин
  • Ручний стартер
  • Мідна обмотка
  • Відключення при низькому рівні масла автоматично захищає двигун від пошкоджень
  • Цифровий мультиметр відстежує час роботи двигуна для інтервалів технічного обслуговування
  • Індикатор показує рівень бензину на даний момент
  • Є інструкція на пристрої (наклейка)
  • Автоматичний регулятор напруги AVR
  • Колеса для легкості переміщення

ПРИЗНАЧЕННЯ
Дана модель інверторного бензинового генератора, купити яку оптом та в роздріб ви можете у нас на сайті, підходить для походів, полювання, подорожей, роботи по дому або резервного живлення будинку під час надзвичайних ситуацій, живлення холодильника, печі, освітлення, телевізора, іншого невеликого приладу або кількох предметів домашнього вжитку. Такий генератор незамінний у польових умовах, де немає стаціонарного електропостачання.

Технічні характеристики

Номінальна потужність, Вт: 1000

Максимальна потужність, Вт: 1200

Тип розетки: 1 x 230V 16A

Напруга: 230 V ~ 50 Hz

USB: 2

Вихід постійного струму: 12V / 8,3A

Тип обмотки: Мідь 100%

AVR: Автоматичне регулювання напруги

Система запуску: Ручний старт

Кількість фаз: Однофазний

Тип двигуна: Одноциліндровий 4-тактний OHV

Час безперервної роботи: 6,5 годин (50% навантаження)

Паливо: Бензин

Об'єм паливного бака, л: 2,5

Рівень шуму, дБ: 58 (7м відстань @ 25% навантаження)

Колеса та ручка: - ні

Розміри, мм: 460x275x435

Вага, кг: 10,5

Сертифікація CE: +

EU Stage V: +

Інструкція з експлуатації

Де купити

Україна

ТОВ "Новоабразив"
Тел. відділу продажів: +38 (050) 308-98-98
E-mail: info@novoabrasive.com
Click to order